donderdag 9 juli 2009

Dagje Oulu

Dinsdag heeft het de gehele dag geregend, gelukkig de tent is waterdicht en zijn we heel ver in onze leesboeken gekomen. Trouwens fijn dat we een kacheltje meehebben die was echt wel nodig.
Gister op onze 15 de trouwdag zijn we naar Oulu geweest. Deze stad stond vroeger bekend om zijn handel en wel vooral in teer. Nu doen de oude pakhuizen dienst als winkeltjes. Ze staan op een oud pleintje bij de haven en dat bewaakt wordt door een bronzen politieagent.
Daarna zijn we langs de kust terug gereden naar Raahe. Hierbij kwamen we langs een ienie mienie vissersdorpje. Er was net een vissersbootje binnengekomen waarin een aantal flinke jongens lagen. Hierbij zie je dat de vis gelijk schoongemaakt wordt. Ook voor Kyla was het hier geweldig . Het ligt in de planning om morgen naar Rovaniemie te verkassen. Waar we het weekend misschien wel bij de kerstman verblijven. We vinden het leuk dat jullie ons blog lezen en reageren.

2 opmerkingen:

  1. 0 Reacties op dit moment, wat is dit nou.Toch niet uit het oog uit het hart Nou ja bij ons niet. Wij genieten van je blog.Jullie beschrijven het leuk. Dus naar de kerstman doe hem de groeten van ons als hij wakker is. Kila kon ik niet vergroten. Het betere weer is voor jullie ook in aantocht. Mooi zo doorgaan lief pama

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk hoor, wij werken nog wel even door.
    Maar over een paar dagen mogen wij ook.
    Wij gaan de zon opzoeken.
    Groeten uit Spijkenisse.

    BeantwoordenVerwijderen