maandag 2 augustus 2021

Mooie plaatjes


 We kunnen blijven schrijven wat we allemaal aan het doen zijn in en om het huis. Maar de afgelopen dagen zijn daar geen grote veranderingen in gekomen. Harmen blijft geregeld sportief bezig met hardlopen of fietsen en is hij niet te vergeten met hout bezig, zoals zagen of kloven. Helen heeft de afgelopen dagen o.a. blauwe besjes gezocht, al zijn die dit jaar beduidend kleiner dan afgelopen jaar, doordat het droog en erg warm is geweest. Ook heeft ze kaarsen gemaakt van oude restjes kaars. De auto is voor de keuring geweest en ... natuurlijk goed gekeurd. Wanneer het niet te hard waait gaan we om de beurt een rondje suppen en zitten we 's avonds heerlijk op de veranda te lezen.

Daarom hebben we er nu voor gekozen eens wat mooi plaatjes er op te zetten. Wanneer s'avonds de zon zakt en we zien dat er mooie luchten zijn, gaan we naar een plek vanwaar we de zon prachtig zien ondergaan in het meer. We zitten daar op een enorm rotsplateau te genieten van de stilte en het prachtige schouwspel.                                 




En dan de prachtige luchtweerspiegelingen in het Pielinenmeer terwijl wij met de boot een tochtje rond de eilandjes aan het maken waren.

Of zoals gisteravond toen het had geregend en in de lucht een prachtige regenboog te voorschijn kwam, dan zijn we sprakeloos hoe mooi de natuur en zijn omgeving er uit kan zien. Dus vandaar een kort blogverhaal en wat MOOIE PLAATJES, die voor een aantal mensen bekend voor kunnen komen omdat we ze ook op ons   eigen Instagram account plaatsen.                                                                                                                 

1 opmerking:

  1. Prachtige foto's!

    Leuk om zo op afstand even mee te mogen genieten!

    BeantwoordenVerwijderen