woensdag 28 december 2011

Binnen kijken bij.....H2

Zo de storm is gaan liggen en hebben we na 15 uren zonder stroom weer licht in de duisternis. We waren 1 van de 30.000 huishoudens in Noord Karelië die 15 uren zonder stroom hebben gezeten.
Gelukkig hadden we voldoende geurkaarsjes van Ikea en proviand ingeslagen. Maar we waren wel erg blij dat vanochtend 10.00 uur er weer stroom was zodat de verwarming het weer deed.
Vandaag nog wat kleine klusjes afgemaakt en voegen we nu eindelijk eens wat sfeer foto's toe zodat jullie mee kunnen genieten hoe mooi wij erbij zitten.
Trouwens voor de mensen die aanbieden onze sneeuwkettingen te brengen jullie zijn van harte welkom en de kettingen liggen thuis in het hok (daar waar we ze zouden wegpakken om mee te nemen).
Ook hangen de eigen gebreide kerstballen er heel mooi bij.








6 opmerkingen:

  1. He harmen en helen,

    Jeetje 15 uren zonder stroom? Wel knus!De houtkachel deed die het al? Of hebben jullie 15 uren in de kou gezeten!Hoop dat jullie nog fantastische gezellige dagen krijgen in jullie mooie huis!Ook alvast een goede jaarwisseling toegewenst! P.s mooie foto's en wat heerlijk jullie hebben een witte kerst gehad! Hier is het gewoon beetje herfstachtig, harde wind, bewolkt en waterkoud.
    Geniet ervan. Veel liefs Remco & Lisette

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi, nou we hebben even bij jullie binnen gekeken. We in Finland en ik in de Beukenlaan. Op het laatste adres geen bijzonderheden.aar op het eeste ziet het er erg leuk uit. Leek de velichting eerst een gewei ...bij nader inzien lijkt het een compositie van Finse takken, Hollandse huisvlijt en ja een snufje electra. Ziet er erg mooi uit net als de rest. Fijn op deze manier de veranderingen te kunnen volgen Liefs van pama.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. maar op het eerste adres ziet enz.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hallo Harmen en Helen,

    Wat ziet het huisje er leuk uit, al helemaal aangekleed met leuke spullen.
    Dus je hebt de kerstballen toch maar niet gevilt Helen of durfde je het niet aan. (je kunt ze misschien ook nog wel eerst eens boven stoom houden en zien wat er dan gebeurt)
    Groeten aan Jochem en Marielle en een hele gezellige jaarwisseling. Luitzen en Aafje

    BeantwoordenVerwijderen
  5. sjocht er moai út Harmen en Helen, sfeerfol!!! gr Alfred

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hoi Harmen en Helen,
    In lokkich nijjier tawinske dêr yn it mooie Finlân.
    Genietsje nocc mar lekker fan jimme eigen hûs
    en ik hoop foar jim dat der noch in protte snie falt.
    Joop en Joke

    BeantwoordenVerwijderen