donderdag 23 december 2010

Koud, kouder het koudst.

Zo we maken gelijk twee berichten omdat wij op ons adres geen internet hebben.
We zijn nu even in Joensuu om daar nog wat boodschappen te halen. Kerst en de kerstavond is hier erg belangrijk en de winkels gaan vroeg dicht dus we moeten even voor een aantal dagen wat inslaan.
We merkten gisteravond al dat het erg koud werd en ja hoor vanochtend protesteerde de auto even omdat het -31 graden C. was. Dus jullie begrijpen al, Kyla die als de bliksem snel een plasje deed en wij die heel wat laagjes kleren aan moesten trekken om ons hier tegen te wapenen.
Maar mensen wat is het hier prachtig, we voegen wat mooie plaatsjes toe.Het is te koud om te gaan langlaufen gelukkig hebben we voldoende leesvoer mee en de houtkachel maakt overuren.
Gister hebben we ons kerstboopmje gekregen en bij deze wensen wij een ieder hele fijne en bijzondere kerstdagen toe..

2 opmerkingen:

  1. Hoi Een mooi verslag van de koude start. Enfin zoiets zou je nu ook over een verblijf op een camping hier kunnen schrijven alleen ja de omgeving he die natuur. Goed de tocht der tochten ieder heeft het er over en in jullie lijfblad het AD staat hij al voor de deur maar....de Friese ijsmeesters zeggen dat het nog wel even kan duren dus misschien zijn jullie op tijd terug om het zelf mee te kunnen maken. Hoi fijne kerst pama

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoihoi, Wat lees ik nu : -31 graden.Brrrrrrrrrr.
    Ik zou er wel vernikkelen van de kou, maar zolang jullie daar een kacheltje hebben dan komt dat wel goed. Joh, wat zijn die plaatjes weer geweldig om te zien. Daar zou ik nu ook wel willen zijn.. weg van de drukte en alle hektiek. Ik wens jullie fijne kerstdagen...
    Liefs Clari xxx

    BeantwoordenVerwijderen