dinsdag 18 oktober 2011

Wij pakken uit!

Na een goede, vlotte reis van afgelopen zondag hebben we al twee nachten in ons huisje kunnen slapen.
Het was een warme en verrassende aankomst, de radiatoren waren al aanwezig en deden hun werk al optimaal.
Ook in de wc, hal en sauna werkte de vloerverwarming al. Het hele huisje was dus heerlijk op temperatuur.
Toen viel ons oog op de waterkant en keken we vol verbazing naar onze nieuwe prachtige strand/baai. We dachten dat dit pas voor volgend zomer gepland stond maar we kunnen nu er al van genieten. Het uitzicht is nu nog mooier geworden.
Gister hebben we al het tegelwerk uitgezocht in de plaatselijke gamma.
We durfden het niet allemaal in onze gehuurde polo te vervoeren dus gaan we vandaag nog een keer naar Joensuu om de rest op te halen. Gister zijn we dan eindelijk begonnen om de boel wat uit te pakken. Geweldig leuk, ook omdat we niet meer precies wisten wat er allemaal in de “verhuisdozen”zat. En vervolgens hebben we half Ikea uit gepakt. Het staat super,en het is nu al een heel gezellig huisje aan het worden.

We hebben nu de eethoek met stoelen,kasten en de bank klaar. En natuurlijk ons bed op de vide waar we gister pas om 01.00 in doken, want we wilden natuurlijk eerst alles op zijn plek hebben staan. Vandaag gaan we in de kamer de muren in de white was zetten.

3 opmerkingen:

  1. Hallo verhuizers,
    Ja dat is wel een gepuzzel om alles een beetje op zijn plaats te krijgen. Maar.....morgen komt er hulp of........denk je dat het dan niet meer nodig is. Ziet er mooi uit. Hoi liefs en oant môan zullen we maar schrijven liefs pama en de logé/hulp

    BeantwoordenVerwijderen
  2. He finlanders dat ziet er geweldig uit.Vooral die baai geweldig mooi.Lekker zwemmen zonder stenen onder je voeten volgend zomer.Veel succes met het uitpakken van de Ikea deze week.Jullie storm troepen zijn onderweg om te helpen,veel plezier met z'n vieren deze week en tot gauw.Oh ja Kyla heeft geen heimwee en vermaakt haar prima. X joma en lik van Kyla voor jullie beide.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hallo Harmen en Helen,

    Vanuit een bijna lente-achtig (11 graden) Heerenveen willen we jullie een heel gelukkig en gezond 2012 wensen.
    Fijne weken in Finland,

    groeten Piet en Jetske

    BeantwoordenVerwijderen